Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 2

Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

NOVI SAD – Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta. Jerkova je za Betu potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.

Aleksandra Jerkov

– Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom – rekla je Jerkova. Ona je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.
– Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro – rekla je Jerkov agenciji Beta i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

(BILSV, 03. 09. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Nacrt iz Vlade biće korigovan

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš izjavio je ta Dnevnik da je na prekjučerašnjem sastanku te komisije konstatovano da je nacrt zakona o javnoj svojini, koji je sačinilo Minstarstvo finansija, polazna osnova za utvrđivanje konačnog predloga, ali i da bi on trebalo da bude korigovan u neki odredbama.
Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zašto nije suđeno ratnim huškačima?

NOVI SAD - Otvarajući izložbu kustoskinje Kiristine Meneši u Muzeju Vojvodine pod nazivom "Ratna propaganda u Vojvodini 1941-1945" predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da su ovakve izložbe beskonačno važne "jer su zlo fašizma i zlo nacizma nešto što se uvek može vratiti". 
Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba fotografija posleratnih predsednika Skupštine grada

NOVI SAD - Izložba predsednika Skupštine grada, koji su se nalazili na čelu novosadskog parlamenta od Drugog svetskog rata, otvorena je danas u holu ispred Velike sale Skupštine. Izložbu je otvorio predsednik gradskog parlamenta Aleksandar Jovanović, a od nekadašnjih predsednika okupljenima se obratio Jovan Dejanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook