Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 2

Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

NOVI SAD – Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta. Jerkova je za Betu potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.

Aleksandra Jerkov

– Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom – rekla je Jerkova. Ona je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.
– Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro – rekla je Jerkov agenciji Beta i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

(BILSV, 03. 09. 2012.)



Izjave | Sreda, 23. 03. 2011. | Komentara: 0

Nismo spremni za povlačenje bilo koga od naših predstavnika iz Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je zadovoljna radom naša dva člana vojvođanske vlade i mi nismo spremni da predložimo povlačenje bilo koga od njih dvojice - izjavio je danas za Jutarnji dnevnik Radio televizije Srbije zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.
Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Nema razloga da menjamo svoja dva člana vlade

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine zadovoljna je radom dvojice svojih predstavnika u pokrajinskoj vladi i ostaje pri stavu da oni nastave rad i u novom "redukovanom" sastavu kabineta predsednika Bojana Pajtića, izjavila je danas Tanjugu portparolka LSV Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook