Tužilaštvo da brzo reaguje kao i u slučaju paora iz Gakova

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 25. 03. 2016. | Komentara: 0

Tužilaštvo da brzo reaguje kao i u slučaju paora iz Gakova

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da LSV neće povući listu kandidata za pokrajinske izbore jer će o napadu privatnog obezbeđenja SPS-a na predstavnike Lige prilikom predaje liste za pokrajinske izbore odlučivati Tužilaštvo.


- Na razgovoru u Policijskoj upravi Novi Sad saznao sam da će slučaj predati Tužilaštvu na dalje postupanje. Rekli smo da ćemo povući listu ukoliko država ne bude reagovala. Eto, država reaguje i to je za svaku pohvalu – rekao je Kostreš za ’’Blic’’.

Prema njegovim rečima, LSV neće gledati u štopericu, ali će svakako preduzeti korake u pravcu povlačenja liste ukoliko se postupak pred Tužilaštvom oduži.

- Ako su paore iz Gakova mogli da osude u roku od odmah, očekujemo da će Tužilaštvo brzo reagovati i pronaći vinovnike incidenta – naglasio je Kostreš.


 
(BILSV, 25.03.2016.)




Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Ko god negira genocid, radi pripremu na tome da se on ponovi

Lider Lige socijalista Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je za televiziju Hayat da bi Srbi premijera Crne Gore Dritana Abazovića, premeštali u pet različitih masovnih grobnica da se on zatekao u Srebrenici u julu 1995. godine. Čanak za Srebrenicu kaže kako je to opekotina i rana, koja ne može da zaraste, nego da čovjek sa njom mora da živi.

Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da, ukoliko se ministri buduće Vlade Srbije budu birali po znanju i sposobnosti, onda tu svakako neće biti mesta za ambicije „maminih i tatinih sinova“.
Izjave | Subota, 09. 07. 2022. | Komentara: 0

Ekstremno desne grupe instruirane iz Moskve rade na destabilizaciji Srbije

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozdravio je što su komunalne službe uklonile „Z“ simbole sa novosadskih fasada i mosta, koji su ispisani uoči održavanja muzičkog festivala Exit. On je pozvao na kažnjavanje onih koji su ispisivali ove simbole.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook