Vojvođanski front i UDS otkazaće skup u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 12. 06. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front i UDS otkazaće skup u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton saopštio je da će Vojvođanski front i Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) otkazati veliki skup koji je planiran za narednu nedelju u Zrenjaninu.

LSV

- Kao odgovorni ljudi, podržavamo odluku izbornih štabova UDS i VF - napisao je Marton na svom Tviter nalogu.

Prethodno je Predsedništvo Ujedinjene demokratske Srbije donelo je odluku da otkaže sve planirane veće skupove do kraja izborne kampanje.

Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu i Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom korona virusa postaje ozbiljna, saopštila je UDS.

(SzILSV, 12.06.2020)



Izjave | Četvrtak, 06. 10. 2022. | Komentara: 0

Izjasniti se kao Vojvođanin je pitanje osnovnog ljudskog prava

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je izjašnjavanje na popisu kao Vojvođanin pitanje osnovnog ljudskog prava.
Izjave | Nedelja, 02. 10. 2022. | Komentara: 0

Hapšenje Bajatovićevih saradnika je verovatni početak obračuna sa proruskim kadrovima

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton u izjavi za list Nova ističe da je hapšenje Petka Bobara, jednog od najbližih saradnika Dušana Bajatovića i finansijera Socijalističke partije Srbije osumnjičenog za zloupotrebu poslovanja sa Srbijagasom, početak sukoba na relaciji SNS-SPS uoči formiranja Vlade Srbije.
Izjave | Nedelja, 02. 10. 2022. | Komentara: 0

U LSV je puno ljudi sa energijom i dobrim idejama

LSV je demokratska politička partija i Nenad Čanak je veliki demokrata. Bez Nenada Čanka politička scena Srbije ne bi bila ni to malo moderna, ni to malo ne bi ličila na zemlje zapadne demokratije, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook