Vojvođanski front smeta i nacionalistima na vlasti i samoproklamovanoj opoziciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2019. | Komentara: 0

Vojvođanski front smeta i nacionalistima na vlasti i samoproklamovanoj opoziciji

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da Vojvođanski front smeta nacionalistima na vlasti, ali i „pravoj“ opoziciji. On u izjavi za Danas najavljuje skori sastanak Vojvođanskog fronta.

LSV

- Posle osvojenih 20 odsto u Novom Bečeju i pokušaja pančevačkog SNS da opstrukcijom spreči naš skup u Dolovu, očigledno je da ćemo i mi morati da povučemo određene poteze. Jasno je da Vojvođanski front smeta nacionalistima na vlasti ali i samoproklamovanoj pravoj opoziciji i da ćemo morati da im se u potpunosti suprotstavimo - kazao je Kostreš za rubriku „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

 (SzILSV, 01.07.2019)



Izjave | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 0

Što pre produžiti rok važenja Zakona o lustraciji

NOVI SAD – Portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podsetila je da je pre godinu dana u skupštinsku proceduru upućena izmene Zakona o lustraciji i to 9. novembra na Svetski dan borbe protiv fašizma, piše Dnevnik.
Izjave | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Sa lustracijom se nikada ne može zakasniti

NOVI SAD - Sa lustracijom se nikada ne može zakasniti, od nje se samo mogu izvlačiti one snage koje joj se protive - izjavio je danas novinarima u Novom Sadu, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, komentarišući izjavu predsednika SPS-a Ivice Dačića da "nema smisla pričati o lustraciji 11 godina nakon demokratskih promena" i da je "narod najbolji lustrator".
Izjave | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Ima volje za borbu protiv korupcije

BEOGRAD - Komentarišući činjenicu da vladajuća koalicija nikako da usvoji Zakon o poreklu imovine portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je za list Danas da ne bi išla tako daleko u oceni da vladajuća koalicija ne želi da usvoji taj zakon.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook