Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

NOVI SAD - Komentarišući fotografiju Aleksandra Vučića sa psom, koju je predsednik Srbije objavio na Instagramu po povratku iz bolnice, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da je važno da je Vučiću bolje i da „ćemo moći da ga pobedimo na izborima“. 

LSV

- Moji psi na mene deluju umirujuće i volim da provodim vreme sa njima. Zašto je on to uradio ne znam. Veoma često ne razumem poruke koje Aleksandar Vučić šalje biračima, ali biće da je to zato što smo mi veoma različiti po mnogo čemu. Važno je da je on bolje i da ćemo moći da ga pobedimo na izborima. To je jedini put kako ovo društvo može da krene dalje, a ne tučom na ulici... – kazao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 20.11.2019)




Izjave | Petak, 13. 04. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Program LSV umesto predizbornih obećanja

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ne daje predizborna obećanja jer se već 22 godine zalaže za svoj program, i kada je bio popularan i kada nije, i kada se na njemu gubila glava, istakao je sinoć lider LSV Nenad Čanak.
Izjave | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 2

Jovan Dejanović podržao kandidaturu Aleksandre Jerkov

NOVI SAD – Nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, koga Novosađani i Novosađanke pamte kao jednog od najboljih i najuspešnijih gradonačelnika koje je glavni grad Vojvodine ikada imao, podržao je danas kandidaturu narodne poslanice i funkcionerke LSV Aleksandre Jerkov za gradonačelnicu Novog Sada.
Izjave | Nedelja, 08. 04. 2012. | Komentara: 0

Beograd neće ući dobrovoljno u ustavne promene

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da ustavne promene u Srbiji nisu realne u narednom madatu, te da ih je racionalno očekivati tek ukoliko bi se ustavni referendum održao istovremeno s referendumom na kojem će se građani Srbije izjašnjavati o priključenju zemlje Evropskoj uniji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook