Zaboravlja se zašto je Šešelj otišao u Hag

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 12. 11. 2014. | Komentara: 0

Zaboravlja se zašto je Šešelj otišao u Hag

BEOGRAD – Predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević rekla je danas da je užasava relativizacije koja prati povratak Šešelja, dok se zaboravlja zašto je on završio u Hagu.

LSV

Maja Sedlarević je na skupu „Otpor ekstremizmu" koji je organizovao Helsinški odbor za ljudska prava u Beogradu istakla da pamti šta je Šešelj radio i značio, a navela je i da zna dosta ljudi koji su svoje kuće u Hrtkovcima zamenili i iselili se u Hrvatsku.

Ona je rekla i da je na jednoj televiziji potpredsednica SRS Vjerica Radeta braneći Šešelja rekla: „Ono što je za vas govor mržnje, za mene je možda govor ljubavi“.

- Diskurs devedesetih se vratio na velika vrata i sada se čeka samo Šešelj - zaključila je Sedlarević.

(BILSV, 12.11.2014)



Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.
Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook