Zakon o javnoj svojini će biti usvojen kompromisom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 18. 09. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini će biti usvojen kompromisom

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Radio Novi Sad da će zakon o javnoj svojini biti usvojen kompromisom.
- Prema mojim dosadašnjim iskustvima zakon će biti kompromis svih stranaka.


Aleksandra Jerkov

Kada govorim o stranama mislim o političkim strankama koje se zalažu za višu autonomiju u odnosu na političke stranke koje nemaju u svom programu autonomiju kao prvenstveni cilj. Sa druge strane mislim da će se postići kompromis između republičke i pokrajinske administracije " naveo je Kostreš. Povodom izjave predsednika Srbije Borisa Tadića da neće potpisati nijedno protivustavno rešenje na štetu integriteta i celovitosti države Srbije, Kostreš je rekao:

- Mi smatramo da sve ono što su Vojvođani gradili mora da pripadne Vojvođanima zato što je to ako ništa drugo pravedno sa jedne strane, a sa druge strane mi smo svesni da postoje velika ograničenja postojećeg Ustava i da će se on morati poštovati " rekao je Kostreš.

(BILSV, 15.09.2011.)




Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.
Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook