Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Iz medija | Sreda, 26. 12. 2012. | Komentara: 0

Ukidanje Vojvodine bilo bi nelegitimno kao i njeno otcepljenje

BEOGRAD – Ideje i predloži o ukidanju Autonomne Pokrajine Vojvodina (APV) predstavljaju antiustavno delovanje koje pokazuje suštinsko nerazumevanje potreba građana Vojvodine i suštine Vojvodine, naglašava u intervjuu za "Svedok" Aleksandra Jerkov, šef poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije.
Odbori LSV | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Krivične prijave zbog oduzimanja odborničkih mandata

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će podneti krivične prijave protiv pojedinaca koji su, kako je rekao, po funkciji odgovorni za otimanje odborničkih mandata u Skupštini grada Zrenjanina.
Izjave | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Građani će kazniti raspisivanje izbora radi Vučićevog rejtinga

NOVI SAD – Povodom najava da bi parlamentarni izbori mogli biti raspisani sledeće godine na proleće, predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je za današnji Informer da će, ako izbori budu raspisani samo radi „zarade na rajtingu“ Aleksandra Vučića, građani to svakako prepoznati i kazniti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook