Jakovljev: Ne menjati pravila u izbornoj godini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 09. 07. 2015. | Komentara: 0

Jakovljev: Ne menjati pravila u izbornoj godini

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev rekao je danas za RTV, komentarišući predlog izmene izbornog sistema koji je juče pokrajinskom parlamentu podnela Demokatska stranka, da će LSV svoj stav izneti tek nakon što se upozna sa sadržinom predloga, odnosno kada stranački organi zauzmu stav.

LSV

– Papir nam je poslat pre dva ili tri dana i nije bilo vremena da se upoznamo sa njegovom sadržinom. Čim se o tome bude raspravljalo na organima stranke, iznećemo svoj stav – istakao je Jakovljev. Dodao je i da je Liga svoj stav pokazala prošle godine, kada je predložila izmenu izbornog sistema, koja je i prihvaćena. Jakovljev je ocenio i da u izbornoj godini ne bi trebalo menjati izborna pravila, a na pitanje da li je predlagač konsultovao LSV pre jučerašnjeg podnošenja inicijative, Jakovljev je odgovorio odrečno.

(BILSV, 09. 07. 2015)




Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak, posle nestanka električne energije u nekoliko susednih zemalja, da „Srbija mora da ima struju“. 
Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook