Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

Novi Sad, 23. jun 2024 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak, posle nestanka električne energije u nekoliko susednih zemalja, da „Srbija mora da ima struju“. 

LSV

Struja je u tim zemljama stigla posle nekoliko časova, a gotovo 800.000 građana Vojvodine i dalje nema ispravnu pojaću vodu.

Iz tog razloga, Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI pita predsednika Vučića kada će pred građane izaći sa izjavom da građani Vojvodine moraju da imaju ispravnu pijaću vodu.

Nedopustivo je da se dugogodišnji problem neispravne pijaće vode ne rešava, a da se u isto vreme gradi preskupi nacionalni stadion za fudbal i sprovode drugi skupi projekti u Beogradu.

Predsedniče Vučiću, ne hleba i igara, nego voda.


Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Izjave | Ponedeljak, 15. 07. 2024. | Komentara: 0

Projekat Jadar i rudarenje litijuma Rio Tinta nastavljeni u tajnosti

Komentarišući pomalo nezainteresovani osvrt Aleksandra Vučića na odluku Ustavnog suda, iako je danima bio najveći lobista Rio Tinta, član Predsedništva LSV – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da se predsednik Srbije, kao i uvek, krije iza drugih.

Saopštenja | Nedelja, 14. 07. 2024. | Komentara: 0

Puno je posla pred nama. Pobedićemo nasilničku i nedemokratsku vlast!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI danas obeležava 34. godišnjicu osnivanja. Jula 1990. godine, u danima narastajućeg nacionalističkog ludila, grupa Vojvođana formirala je političku partiju koja je od početka svog delovanja nastupala  sa snažnih antinacionalističkih i antiratnih pozicija.
Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook