Jerkov: Nema razloga da Srbije ne dobije status kandidata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 26. 09. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Nema razloga da Srbije ne dobije status kandidata

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je da nema razloga da Srbija ne dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji jer ispunjava sve obaveze, prenosi današnji Dnevnik.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je navela i da Kosovo predstavlja potencijalno najveći problem i da je važno da Srbija sve poteze „vuče odgovorno i u dogovoru sa međunarodnom zajednicom" i da ne čini ništa što bi moglo ugroziti kandidaturu.

- Srbija ne bi smela da odustane od EU integracija, posebno zato što Kosovo neće biti uslov za kandidaturu - rekla je ona. A Večernje novosti pišu da Liga socijaldemokrata Vojvodine, pred naredne republičke izbore, namerava da ostane u koaliciji sa Demokratskom strankom, dok Aleksandra Jerkov za taj list kaže da Liga nema razloga da menja partnere.

- Ne vidim da neka druga koalicija može da pobedi naprednjake - kaže Aleksandra Jerkov. Ona je napomenula i da će LSV na pokrajinske izbore izaći samostalno.

(BILSV, 26.09.2011.)
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook