Jovanović posetio prvake u naselju Šangaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 01. 09. 2011. | Komentara: 0

Jovanović posetio prvake u naselju Šangaj

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović posetio je danas đake prvake Osnovne škole "Veljko Vlahović" u naselju Šangaj i poželeo im uspešno školovanje. On je tokom prvog časa novih osnovaca, kazao da je ovo važan dan za novosadske mališane, koji se prvi put susreću sa školom.

Aleksanar Jovanović

- Prvi septembar je jedan od najvažnijih dana za decu koja polaze u školu, ovo je za njih nov svet i jedno od najlepših životnih iskustava. Želim vam uspeha u školovanju i da steknete što veće znanje, jer će vam ono biti veoma potrebno u daljem životu - kazao je Jovanović.

Direktorka škole Nataša Vujanović-Đumić istakla je da je u jedini prvi razred OŠ "Veljko Vlahović" krenulo 23 đaka, od čega tri mališana i 20 devojčica.

- Sasvim dovoljno za kvalitetan, timski rad, kreativnost i stvaralaštvo - poručila je Vujanović-Đumić. Ona se osvrnula i na akciju bezbednosti dece u saobraćaju, rekavši da će u školi posebnu pažnju posvetiti upravo na upoznavanju dece kako da se, kao pešaci, ponašaju u saobraćaju. Nakon kratkog obraćanja, Jovanović i Vujanović-Đumić podelili su prvacima žute đačke marame. Multietnička OŠ "Veljko Vlahović" najmanja je škola u Novom Sadu, sa jednim odeljenjem svakog razreda.

(BILSV, 01.09.2011.)
Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Saopštenja | Petak, 01. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš poručuje Vesiću: Vratićemo osmeh na lice Vojvodini

Brzu saobraćajnicu koja bi trebala da povezuje zapad Bačke i istok Banata, naprednjačka vlast preko noći je od „osmeha Vojvodine“ prekrstila u „osmeh Srbije“
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook