Kako će preletači oprati ruke?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.

LSV

- Statistika pokazuje da svake godine oko tri i po miliona dece uzrasta do godinu dana i skoro dva miliona odraslih umre od bolesti koje su posledica prljavih ruku. Iskoristili smo ovaj dan da pomognemo našem gradu, da podignemo svest građana Kikinde – istakao je tom prilikom predsednik GO LSVO Kikinda Andrej Bačić.
Kako je u Kikindi nedavno, zahvaljujući prelasku odbornika i prenosu njihovih mandata iz jedne političke partije u drugu, promenjena vlast, omladinci su sa građanima razgovarali i o političkim i moralnim načelima pojedinih lokalnih odbornika
- Poučeni činom izdajništva i nemorala odbornika - akrobata koji su „svoj“ mandat dobili glasovima stanovnika Kikinde kao predstavnici matičnih stranaka, a ne kao pojedinci, postavljamo im pitanje „Kako ćete vi, odbornici-preletači, oprati svoje ruke?“ – naglasio je Bačić.
 
(BILSV, 18.10.2013)



Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook