Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 20. 05. 2018. | Komentara: 0

Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

Zrenjanin, 20. maj 2018 - Povodom nesreće koja se juče dogodila na manifestaciji ''Banatska priča'' u Zrenjaninu, kada su dve osobe povređene usled obrušavanja velike metalne konstrukcije na bini, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je dobro što su izbegnute tragične posledice, ali da je ovaj događaj još jedna sliku u nizu neodgovornosti lokalnih vlasti.

LSV

Smatramo da bezbednost građanki i građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu, ali je očito da bahata i neodgovorna zrenjaninska vlast nema kapacitete da to obezbedi.

Da li neko treba da strada da bi odgovorni počeli da rade svoj posao?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva hitnu reakciju nadležnih organa i sankcionisanje pojedinaca koji su organizovali manifestaciju i bili odgovorni za bezbednost učesnika i gostiju!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Izjave | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

DS izumela prekomponovanje

NOVI SAD –  Zamenik predsendika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za Novosti je, povodom promene vlasti u Subotici, ocenio da je očigledno da je SVM prešao na stranu SNS, jer su pre Subotice oni podržali naprednjake i u Kikindi, Zrenjaninu i još nekoliko manjih mesta.
Izjave | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Decentralizacijom Vojvodini više nadležnosti

NOVI SAD – Nakon tematske sednice Skupštine AP Vojvodine, posvećene autonomiji Lombardije, predsednica Odbora za evrointegracije i međuregionalnu saradnju, Maja Sedlarević ocenila je za Radio Novi Sad da će Vojvodina, kada se krene u proces decentralizacije, dobiti više nadležnosti.
Odbori LSV | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV i DS traže vanrednu sednicu Skupštine Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev rekao je da su odbornici i odbornice LSV i Demokratske stranke danas predali zahtev za održavanje vanredne sednice zrenjaninske Skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook