Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 20. 05. 2018. | Komentara: 0

Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

Zrenjanin, 20. maj 2018 - Povodom nesreće koja se juče dogodila na manifestaciji ''Banatska priča'' u Zrenjaninu, kada su dve osobe povređene usled obrušavanja velike metalne konstrukcije na bini, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je dobro što su izbegnute tragične posledice, ali da je ovaj događaj još jedna sliku u nizu neodgovornosti lokalnih vlasti.

LSV

Smatramo da bezbednost građanki i građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu, ali je očito da bahata i neodgovorna zrenjaninska vlast nema kapacitete da to obezbedi.

Da li neko treba da strada da bi odgovorni počeli da rade svoj posao?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva hitnu reakciju nadležnih organa i sankcionisanje pojedinaca koji su organizovali manifestaciju i bili odgovorni za bezbednost učesnika i gostiju!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Saopštenja | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Policija hitno da reaguje

Novi Sad, 27. avgust - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću upućene predsedniku, zameniku i počasnom predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću i zahteva hitnu reakciju policije i svih drugih nadležnih organa.
Odbori LSV | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Zašto je dupliran porez na imovinu

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, u ime mnogobrojnih građana i građanki Zrenjanina koji su se u prethodnom periodu obratili za pomoć našoj kancelariji, zahteva od nadležnih u zrenjaninskoj Gradskoj upravi da objasne zbog čega su bez najave i bez upozorenja duplirali porez na imovinu izjavio je danas na konferenciji za novinare poslanik LSV u Skupštini AP Vojvodine Adam Paljov.
Događaji | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Čobanu organizovala prijem za atletičare

NOVI SAD – Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu priredili su juče u Vladi Vojvodine svečani prijem za atletičare Ivanu Španović i Mihaila Dudaša, koji su na nedavnom Svetskom prvenstvu u atletici održanom u Moskvi, postigli izuzetne rezultate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook