Čobanu organizovala prijem za atletičare

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Čobanu organizovala prijem za atletičare

NOVI SAD – Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu priredili su juče u Vladi Vojvodine svečani prijem za atletičare Ivanu Španović i Mihaila Dudaša, koji su na nedavnom Svetskom prvenstvu u atletici održanom u Moskvi, postigli izuzetne rezultate.

LSV

Resorna sekretarka Marinika Čobanu je  čestitala na uspehu našim  atletičarima i njihovim trenerima i uručila im prigodne novčane nagrade. Ivani Španović koja je osvojila bronzanu medalju, uručena je nagrada u iznosu od 120 hiljada dinara, njenom treneru Goranu Obradoviću 64 hiljade dinara, Mihailu Dudašu od 50 hiljada dinara i  25 hiljada dinara  njegovom treneru Feđi Kamasiju.  
Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu zahvalila se ovim mladim sportistima, koji kako je istakla svojim trudom i radom, ali i odricanjem rade na promociji sporta i uspešno predstavljaju AP Vojvodinu u svetu.
- Drago mi je što sve češće ovde imamo priliku da dočekujemo i čestitamo sportistima koji osvajaju medalje. Želim da verujem da su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Vlada Vojvodine i Fond za kapitalne investicije Vojvodine, takođe jednim delom zaslužni za uspeh naše atletske reprezentacije, jer su imali sluha za naše atletičare, te u Novom Sadu izgradili jedinu zatvorenu halu za atletiku, gde sada naši atletičari mogu da vežbaju tokom cele godine. Baš zbog ovog uspeha naše reprezentacije, smatram da se ta naša višemilionska investicija potpuno isplatila i volela bih da što veći broj sportista dobije adekvatan prostor i uslove za treninge - istakla je Marinika Čobanu i našim atletičarima istinski poželela  još mnogo medalja i oborenih rekorda u budućnosti.  Ivana Španović zahvalila se Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i  Mariniki Čobanu na nagradi i podršci  za razvoj naše atletike.
- Želim da vam se zahvalim na lepim željama za razvoj naše karijere. Sasvim sam sigurna, a i rezultati to pokazuju, da su uslovi u kojima treniramo u poslednje vreme, odnosno zatvorena hala u kojoj možemo da vežbamo tokom čitave godine, zaslužni velikim delom za medalje koje smo osvojili na Svetskom prvenstvu, jer više ne rasipamo energiju na odlaske na pripreme - rekla je Ivana Španović. Desetobojac Mihail Dudaš, koji je ujedno i predsednik Saveza za školski sport, takođe se zahvalio  na čestitkama, podršci i lepim željama, te kazao da se nada da će i ubuduće u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu imati dobrog saradnika, kako bi zajedničkim radom i nadalje popravljali položaj sporta u Vojvodini.

(BILSV, 27. 08. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook