Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 10. 2021. | Komentara: 0

Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

Novi Sad, 23. oktobar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se imenom i prezimenom navede ko je odobrio konferenciju za medije Dragana Vasiljkovića u Udruženju novinara Srbije. Akcija sa prikupljanjem potpisa za oslobađanje ubice Zorana Đinđića je sama po sebi gnusna i protivi se svakom zdravorazumskom razmišljanju, a ustupanje prostororija Udruženja za promociju takve ideje je vrhunac cinizma i promovisanja naopakih vrednosti.

LSV

Poštovanje civilizacijskih tekovina demokratskog društva i pravo glasa pojedinca ne znači da se ostaje nem pred promovisanjem zločinaca i zločina.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je poznata po tome da se bori za prihvatanje različitosti i toleranciju, ali tolerancija prema naopakim društvenim vrednostima ne spada u taj korpus.

Sigurni smo da se mnogi članovi UNS-a ne bi složili da se u njihovim prostorijama nađe mesto za promociju takve vrste zagovornika netolerancije i veličanje zločina, zato tražimo od članova da javno osude ovaj čin, kako bi se distancirali od odluke rukovodstva Udruženja.

Nevena Subotić
Članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV predlaže rešenja za poboljšanje
položaja AP Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Srbije, a zatim očekuje da se počne sa rešavanjem problema građana Srbije, istakla je danas narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Apoteka oslobođa prostor za policiju

NOVI SAD - Selidba uprave Apoteke Novi Sad iz prostora gde treba da se otvori nova policijska ispostava kod Satelitske pijace treba da počne sledeće nedelje, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare u gradskom parlamentu predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook