Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.

Vojnić je na konferenciji za novinare ukazao na mogućnost da se sredstvima iz budžeta lokalnih samouprava, trudnicama obezbedi razlika od 35 odsto do iznosa pune plate, budući da im aktuelni propisi obezbeđuju svega 65 posto naknade zarade tokom trajanja trudnoće. LSV će, kako je naveo, porkrenuti inicijativu da i Subotica bude jedan od gradova koji će svojim trudnicama iz budžeta isplaćivati ta dodatna sredstva.

(BILSV, 29. 03. 2011.)




Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 1

Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

17:30 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – Posle 24 sata putovanja, delegati i delegatkinje iz Sombora konačno su stigli svojim kućama! Ligaši iz Kule, Crvenke i Kruščića nadomak su svojih domova, pošto im je policija pomogla i u Odžacima pronašla prevoz do kuće.
Izjave | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 0

Vojvodina uvek na prvom mestu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, odgovarajući na pitanje Politika – ideologija i(li) biznis u anketi emisije „Politbiro“ RTV-a, rekao je da je u LSV ideologija uvek bila na prvom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook