Kostreš čestitao DPS-u pobedu na izborima u Podgorici i Kotoru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 01. 10. 2024. | Komentara: 0

Kostreš čestitao DPS-u pobedu na izborima u Podgorici i Kotoru

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je danas čestitku predsedniku Demokratske partije socijalista Danijelu Živkoviću povodom pobede DPS-a na lokalnim izborima u Podgorici i Kotoru.

LSV

Čestitku prenosimo u celosti.


Poštovani gospodine Živkoviću,

U svoje i u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI čestitam Demokratskoj partiji socijalista na pobedi na lokalnim izborima u glavnom gradu Crne Gore Podgorici i u Kotoru.

Samo snažna DPS je garant nezavisnosti, razvoja Crne Gore i njenih integracija u Evropsku uniju.

Nažalost, i ovi izbori bili su praćeni mešanjem u izborni proces u Crnoj Gori, od strane režima Aleksandra Vučića. Upotrebljeni su mediji, službe bezbednosti, crkva, a vrhunac je bio tzv. glasački turizam. Hiljade ljudi koji ne žive u Crnoj Gori, već u Srbiji i BiH, organizovano su, u režiji beogradskih vlasti, preko noći, postali birači u Podgorici, i tako su pokušali da prekroje volju građana.

Na sreću, nisu uspeli u potpunosti u svojoj nameri. Taj oprobani recept je Vučićeva vlast primenjivala i u Srbiji, pre svega u Beogradu i Novom Sadu.

Ovaj uspeh DPS-a podstrek je svim demokratskim i proevropskim snagama u našem regionu.

Želim Vam sreću u procesu formiranja organa lokalne samouprave u Podgorici i Kotoru, jer je DPS potreban Crnoj Gori.

Bojan Kostreš
predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI




Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook