Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 07. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio kao „ohrabrujuću“ izjavu premijerke Ane Brnabić da će se Srbija, ako bude prinuđena da bira između EU i Rusije, odlučiti za EU.

LSV

- Premijerkina poruka je ohrabrujuća, ali nikako ne bi smela da ostane na nivou lepih želja i poželjnih izjava - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić vrlo brzo može da ubedi javnost da ozbiljno misli tako što će se „pozabaviti pljačkom koju sprovodi Naftna industrija Srbije“, koja je u vlasništvu ruske državne kompanije Gasprom. Kostreš je dodao da premijerka Srbije javnost može da uveri u iskrenost svojih izjava i tako što će zauzeti jasan stav prema, kako je naveo, takozvanom humanitarnom centru u Nišu.

(BILSV, 04.07.2017)



Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 
Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook