Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 07. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Izjava premijerke ohrabruje

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio kao „ohrabrujuću“ izjavu premijerke Ane Brnabić da će se Srbija, ako bude prinuđena da bira između EU i Rusije, odlučiti za EU.

LSV

- Premijerkina poruka je ohrabrujuća, ali nikako ne bi smela da ostane na nivou lepih želja i poželjnih izjava - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić vrlo brzo može da ubedi javnost da ozbiljno misli tako što će se „pozabaviti pljačkom koju sprovodi Naftna industrija Srbije“, koja je u vlasništvu ruske državne kompanije Gasprom. Kostreš je dodao da premijerka Srbije javnost može da uveri u iskrenost svojih izjava i tako što će zauzeti jasan stav prema, kako je naveo, takozvanom humanitarnom centru u Nišu.

(BILSV, 04.07.2017)



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook