Kostreš: Moramo da se borimo jače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 22. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Moramo da se borimo jače

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, članice Ujedinjene demokratske srbije Bojan Kostreš zahvalio je svima koji su glasali za UDS. 

LSV

- LSV postoji 30 godina i borimo se za iste vrednosti i od toga nećemo odustati. Siguran sam da će na nekim narednim izborima građani to prepoznati - rekao je Kostreš na konferenciji za medije u izbornom štabu UDS-a. 

On je istakao da je Srbiji potrebna takva opcija da nastavi da se bori za evropske vrednosti i članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

- Pouka koju smo izvukli je da moramo da se borimo jače - rekao je on.

Kostreš je u izjavi za portal Nova.rs istakao da je LSV izašla sa programom zbog kojeg je i osnovana.

- Pokušali smo da se predstavimo politikom bez sukoba i timskim radom za različite vrednosti – naveo je on i dodao da „glasači nisu odgovorili na način na koji smo mi očekivali“. 

- Moraćemo još mnogo vremena, energije i truda da uložimo. Čeka nas još mnogo posla - istakao je Kostreš. 

(SzILSV, 22.06.2020)



Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Zastava Vojvodine postavljena na gradski stadion "Karađorđe"

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović postavio je danas zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine unutar gradskog stadiona "Karađorđe", na jedan od pet jarbola, gde se nalaze još i zastave Republike Srbije i Grada Novog Sada.
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.
Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Neka Tomislav Nikolić objasni gde je diplomirao!

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov danas je telefonskim putem dobila odgovor od privatnog novosadskog fakulteta, da predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić nije kod njih stekao diplomu, iako je takav podatak naveden u njegovoj zvaničnoj biografiji objavljenoj na sajtu Srpske napredne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook