Kostreš: Nećemo štititi nikoga

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 26. 10. 2013. | Komentara: 0

Kostreš: Nećemo štititi nikoga

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Politiku“ da se LSV može približavati i udaljavati od nekih stranaka samo po ideološkim pitanjima i programu.

LSV

– SNS je sprovodeći Briselski sporazum i evropske integracije dobio našu podršku, i imaće je uvek kada nam se programska opredeljenja poklope – kaže Kostreš. Na pitanje da li se Čanak viđa sa liderom DS Draganom Đilasom, pošto je nedavno za „Politiku“ rekao da je za odnose s Pajtićem zadužen Kostreš, zamenik predsednika LSV kaže da bi Čanak i Đilas trebalo da se vide u narednih sedam dana.
– Što se tiče odnosa unutar koalicije sa DS-om u pokrajini, u ovom momentu postoje nesporazumi oko prioriteta, a imamo i sporadične sukobe na lokalu, ali to smatram normalnim. A kada već spominjete spekulacije koje se pojavljuju u medijima, poslednjih meseci se diže tenzija kako je pokrajinska administracija korumpirana, uvučena u neke afere. Mi to ne želimo da komentarišemo, jer nemamo nijedan validan dokaz. U slučaju da se to dokaže, sigurno nećemo nikoga štititi – rekao je Kostreš

(BILSV, 26. 10. 2013)



Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook