Kostreš: Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji

Novi Sad, 11. decembar 2023 - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Bojan Kostreš pozvao je građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže Vojvođane, koji se nalaze pod brojem 13 na izborima za pokrajinsku skupštinu.

LSV

- Vojvođani - LSV su jedina politička opcija koja se bavi problemima Vojvodine. Zahvaljujući nama, sve Vojvođanke i Vojvođani koji žele promene imaju za koga da glasaju sigurni da će se glas Vojvodine čuti. Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji. Glas za Vojvođane doprineće očuvanju vojvođanskog načina života i boljem životu u Vojvodini. Zato pozivam sve Vojvođane da izađu na izbore, ne sami, nego sa članovima porodica, komšijama i projateljima, i da glasaju za bolji život u Vojvodini - poručio je prvi na listi Vojvođana Bojan Kostreš.

- Na ovim izborima svi se trude da sakriju Vojvodinu. Borba za Vojvodinu mnogima je samo borba za još nešto fotelja. Nakon 17. decembra Vojvođani LSV spremni su da stanu na čelo Vojvodine. A to ne znači biti u fotelji, nego na traktoru i barikadama, u selima Vojvodine gde je potreban lekar i apotekar, na sajmovima širom sveta i aktivno u Briselu, Berlinu i čitavoj Evropi kako bi obezbedili što više posla za mlade da bi ostali ovde. Vojvođani na izbore ne idu po tuđe. Idemo po svoje, na ravne časti sa Beogradom. A to znači pobeda – zaključio je Kostreš.

Kandidati izborne liste Vojvođani posetili su juče Južni Banat i razgovarali sa građanima Šušare i Vršca. Okupljenima su se obratili prvi na izbornoj listi Vojvođana Bojan Kostreš, kao i kandidati za pokrajinske poslanike Bojana Begović, Marija Miljkov i Aleksandar Marton.

Oni su govorili o predizbornom programu Vojvođana „Na ravne časti“ i ukazali na brojne probleme, ali i predložili rešenja u oblasti decentralizacije, ekonomije, poljoprivrede, infrastrukture, obrazovanja, politike prema mladima.



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook