Kostreš: Skretanje pažnje sa važnijih tema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 01. 2015. | Komentara: 0

Kostreš: Skretanje pažnje sa važnijih tema

BEOGRAD – Komentarišući stav predsednika Srbije Tomislava Nikolića da predsednika Republike treba birati u Skupštini Srbije, a ne na direktnim izborima, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za list Danas naglašava da suština cele priče treba da bude u sklopu promene političkog sistema Srbije, te da se u okviru toga može pričati i o načinu izbora predsednika.

LSV

– Priča o promeni sistema izbora predsednika pokreće se kako bi se skrenula pažnja sa drugih tema i pitanja da li predsednik bruka Srbiju svojim ponašanjem – ocenjuje Kostreš.

(BILSV, 10. 01. 2015)



Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast koja ne garantuje prava građana mora da ode!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od najviših čelnika ove države, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić, da pruže zaštitu građanskoj aktivistkinji Aidi Ćorović i pod hitno učine sve da se pronađu osobe koje pozivaju na njenu smrt.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook