Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Zrenjanin, 26. februar 2024 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

LSV

Na taj način želimo da kontrolišemo eventualni upis birača iz drugih krajeva zemlje i inostranstva, što je rađeno u prethodnom izbornom ciklusu i izazvalo veliko nezadovoljstvo i proteste građana.

Odgovor Gradske uprave do današnjeg dana nije stigao, a njen načelnik Nenad Domjeskov 13. februara je poslao dopis kojim nas obaveštava da nisu u mogućnosti da nam u roku dostave odgovor na traženu informaciju i da će to učiniti u dodatnom roku.

Deluje neverovatno da Domjeskov i saradnici 35 dana nisu u stanju da dođu do podatka koji sadrži šest (6) brojeva.

Ili se možda radi o namernoj opstrukciji?

Odbornička grupa LSV-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina sačekaće konačni rok, koji ne može biti duži od 40 dana od dana prijema urednog zahteva, a u kojem će postupiti po zahtevu.

U suprotnom, pokrenućemo postupak u skladu sa zakonom.

Aleksandar Marton
odbornik
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook