Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Zrenjanin, 26. februar 2024 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

LSV

Na taj način želimo da kontrolišemo eventualni upis birača iz drugih krajeva zemlje i inostranstva, što je rađeno u prethodnom izbornom ciklusu i izazvalo veliko nezadovoljstvo i proteste građana.

Odgovor Gradske uprave do današnjeg dana nije stigao, a njen načelnik Nenad Domjeskov 13. februara je poslao dopis kojim nas obaveštava da nisu u mogućnosti da nam u roku dostave odgovor na traženu informaciju i da će to učiniti u dodatnom roku.

Deluje neverovatno da Domjeskov i saradnici 35 dana nisu u stanju da dođu do podatka koji sadrži šest (6) brojeva.

Ili se možda radi o namernoj opstrukciji?

Odbornička grupa LSV-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina sačekaće konačni rok, koji ne može biti duži od 40 dana od dana prijema urednog zahteva, a u kojem će postupiti po zahtevu.

U suprotnom, pokrenućemo postupak u skladu sa zakonom.

Aleksandar Marton
odbornik
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani
u Skupštini grada Zrenjanina




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook