Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Zrenjanin, 26. februar 2024 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

LSV

Na taj način želimo da kontrolišemo eventualni upis birača iz drugih krajeva zemlje i inostranstva, što je rađeno u prethodnom izbornom ciklusu i izazvalo veliko nezadovoljstvo i proteste građana.

Odgovor Gradske uprave do današnjeg dana nije stigao, a njen načelnik Nenad Domjeskov 13. februara je poslao dopis kojim nas obaveštava da nisu u mogućnosti da nam u roku dostave odgovor na traženu informaciju i da će to učiniti u dodatnom roku.

Deluje neverovatno da Domjeskov i saradnici 35 dana nisu u stanju da dođu do podatka koji sadrži šest (6) brojeva.

Ili se možda radi o namernoj opstrukciji?

Odbornička grupa LSV-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina sačekaće konačni rok, koji ne može biti duži od 40 dana od dana prijema urednog zahteva, a u kojem će postupiti po zahtevu.

U suprotnom, pokrenućemo postupak u skladu sa zakonom.

Aleksandar Marton
odbornik
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook