Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Novi Sad, 31. mart 2024 - Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 

LSV

Đurić je svojom podrškom navijačima maskiranim u studente pokazao da ne vidi našu državu kao slobodnu zemlju za koju su se borili naši preci, već kao logor u kojem on i njegova SNS kamarila haraju kao krvnici, a nas građane kao roblje koje oni mogu da ucenjuju, tuku, i drže u strahu, sada čak i na Univerzitetu, ukoliko im se prohte.

LSV - VOJVOĐANI NEĆE dozvoliti takvo ponašanje, ne bez borbe, jer nećemo dozvoliti da nam oduzmu slobodu, Vojvodinu i Srbiju.

Predstojeći izbori su jedini način da jasno kažemo da ne pristajemo da budemo uplašeni i ugnjetavani, da je naš Novi Sad slobodan grad, da svi možemo i zaslužujemo bolje!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi SadOdbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook