Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Novi Sad, 29. mart 2024 - Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

LSV

Jeste li svesni šta radite? Jeste li svesni da grupa mladih, nacionalizmom zavedenih i mržnjom zadojenih ljudi, blokira rad jednog fakulteta? Jeste li svesni da se unutar Filozofskog fakulteta nalazi grupa uglednih profesora koja se zatvorila da bi ga sačuvala od mogućeg napada huligana? Jeste li svesni da podržavate ekstremno desničarske huligane i indoktrinisane mladiće u majicama ubica i ratnih zločinaca nasuprot profesorima koji pokušavaju da sačuvaju svoj fakultet, svoje akademsko dostojanstvo i svoje studente? Šta radite to, do čega nas to vodite? Jeste li svesni opasnosti koju izazivate? 

Pozivam vas da pod hitno reagujete i oslobodite fakultet od huliganske opsade i pokažete odgovornost, a pogotovo da zaštitite odvažne profesore koji se žrtvuju da sačuvaju integritet i fakultet u državi koju dovodite do ivice eksplozije.

Bojan Kostreš
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANIOdbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook