Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Novi Sad, 22. avgust 2023 - Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.

LSV

Ukoliko iskreno žele u EU, vlasti Srbije treba da urade ono što i sve naše komšije - da prihvate politiku i vrednosti kontinenta na kojem živimo i usklade svoju spoljnu politiku sa politikom EU.

Vojvođani su prepoznali sve poruke koje je prethodnih dana Aleksandar Vučić poslao domaćoj i međunarodnoj javnosti. Osmehe i sreću sa predsednicima Turske i Uzbekistana, veliko razumevanje sa ljudima koji tvrde da su američki izbori pokradeni zamenio je nadurenim stavom kada je među našim najbližim komšijama - Crnogorcima i Rumunima.

Svet kakav raduje Vučića, od teoretičara zavere do agresivnih autokrata, nije svet kakvom se raduju Vojvođani i kakav zaslužuju svi građani Srbije.

Vojvođani žele budućnost u EU - budućnost slobodnog kretanja, slobode, dobrog života i jakih institucija. Vojvođani su evropska lokomotiva Srbije.

Aleksandar Vučić udaljava Srbiju od EU ali neće uspeti da preokrene tok istorije, kao što nije uspeo svaki put kad je pokušao.

Bojan Kostreš
predsednik LSV-VOJVOĐANIOdbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook