Kostreš: Vučića može da pobedi neko ko je alternativa njemu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 04. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Vučića može da pobedi neko ko je alternativa njemu

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima može pobediti neko ko je alternativa, a ne neko ko se zalaže za manje-više istu politiku. Upitan da li je Boris Tadić adekvatan protivkandidat Vučiću na predsedničkim izborima, Kostreš je u izjavi za Danas istakao da aktuelnog predsednika može da pobedi samo neko ko se nedvosmisleno zalaže za evroatlantske integracije, priznavanje realnosti na Kosovu i potpunu saradnju u regionu koja, između ostalog, podrazumeva odustajanje od koncepta „srpskog sveta“. 

LSV

- Bojim se da gospodinTadić, čije predsednikovanje posmatram kao dobro uz manje zamerke, nije čovek koji može ponuditi ovakav program bez obzira na iskustvo koje je nesporno. Dakle, Vučića može pobediti neko ko je alternativa, a ne neko ko bi bio bolji i demokratičniji, a zalaže se za manje-više istu politiku – istakao je Kostreš.

(SzILSV, 10.04.2021)
 




Saopštenja | Sreda, 19. 06. 2024. | Komentara: 0

Orden dodeljen vladiki Kačavendi je šamar za sve građane Srbije i BiH

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija da, u skladu sa unutrašnjim propisima crkve, poništi odluku o dodeli ordena penzionisanom vladiki Kačavendi. 
Odbori LSV | Nedelja, 16. 06. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada bez izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu, dokaz da proces izgradnje ove velike fabrike automobilskih guma obiluje brojnim aktivnostima koje su duboko izvan zakonskog okvira.
Saopštenja | Subota, 15. 06. 2024. | Komentara: 0

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook