Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.

LSV

Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović. Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

- Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu - rekla je Vuljaj. Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

- Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je "zahvatila" kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu- naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

(BILSV, 01. 10. 2012.)



Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.
Izjave | Ponedeljak, 21. 08. 2023. | Komentara: 0

Marton: Susret Vučića i Orbana dobra prilika da uklone Hortijevu bistu iz parlamenta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Aleksandar Marton istakao je da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trebalo da iskoristi priliku da se tokom susreta sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom informiše o uklanjanju biste Mikloša Hortija iz parlamenta te države.
Saopštenja | Subota, 05. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Stop centralizaciji! Pare da ostanu gradovima i opštinama!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI upozorava da se predlogom izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja ponovo drastično krše prava lokalnih samouprava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook