Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 27. 09. 2012. | Komentara: 1

Liga nastavlja borbu za autonomiju

NOVI SAD – Nakon višednevnih medijskih napisa o incidentu u Novom Sadu u kojem je učestvovao lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, potpredsednica Izvršnog odbora LSV Maja Sedlarević istakla je za Radio-televiziju Vojvodine da će Liga nastaviti da funkcioniše nesmetano i da će sa svojim liderom nastaviti da se zalaže za ideje autonomije Vojvodine.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Petak, 26. 10. 2012.
Petar Doroslovački

To što se desilo Čanku, može i svima nama da se desi i događa se. To kako je Čanak reagovao, svako od nas bi reagovao veoma slično, kada nam je ugrožena sloboda, integritet i ugled i sigurnost porodice. I javne ličnosti su od "krvi i mesa".
Mišljenja sam da kada je LSV u pitanju, ne postoji više opcija "puta do autonomije", jer ona sama po sebi nije cilj. Autonomija je put ... do najboljeg i najekonomičnijeg upravljanja sopstvenim raspoloživim resursima.
Autonomistički blok, otvoren za, prvenstveno građanke i građane, koji sve bolje i jasnije shvataju da se ovde ne radi o nekom separatizmu od "uspešnog" modela upravljanja državom, a potom za ugledne javne ličnosti, pokrete i stranke ... trebalo bi aktuelizovati baš u ovom momentu jer je očigledno da moć sadašnje oligarhije koja se bazira i nadograđuje na upravljanju i raspolaganju novcem i budžetom svih građana regeneriše "pakne" na kočenju, zaustavljanju i vraćanju sadašnjeg, inače simboličnog stepena autonomije - unazad !

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook