Liga podržava rebalans pokrajinskog budžeta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 06. 2014. | Komentara: 0

Liga podržava rebalans pokrajinskog budžeta

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas za Dnevnik da će Liga podržati predlog rebalansa pokrajinskog budžeta.

LSV

On, međutim, nije želeo da komentariše jučerašnje saopštenje DS-a u kojem se navodi da demokrate imaju pregovarački tim za rekonstrukciju Pokrajinske vlade s Bojanom Pajtićem na čelu i da demokrate kao prirodne koalicione partnere u toj vladi vide LSV, NDS i SVM.

– Logika nalaže da se razgovori prvo obave s koalicionim partnerima u pokrajinskoj vlasti. Razgovaraćemo sa svima, imamo definisane tačke programa za Vojvodinu i nadam se da ćemo o njima pronaći dogovor s političkim partnerima – istakao je Bogaroški, ne želeći da otkriva koje su to tačke platforme o funkcionisanju vlasti u Vojvodini.

(BILSV, 19. 06. 2014)



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook