Liga podržava rebalans pokrajinskog budžeta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 06. 2014. | Komentara: 0

Liga podržava rebalans pokrajinskog budžeta

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas za Dnevnik da će Liga podržati predlog rebalansa pokrajinskog budžeta.

LSV

On, međutim, nije želeo da komentariše jučerašnje saopštenje DS-a u kojem se navodi da demokrate imaju pregovarački tim za rekonstrukciju Pokrajinske vlade s Bojanom Pajtićem na čelu i da demokrate kao prirodne koalicione partnere u toj vladi vide LSV, NDS i SVM.

– Logika nalaže da se razgovori prvo obave s koalicionim partnerima u pokrajinskoj vlasti. Razgovaraćemo sa svima, imamo definisane tačke programa za Vojvodinu i nadam se da ćemo o njima pronaći dogovor s političkim partnerima – istakao je Bogaroški, ne želeći da otkriva koje su to tačke platforme o funkcionisanju vlasti u Vojvodini.

(BILSV, 19. 06. 2014)



Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook