Ligaši predali inicijativu za uređenje autobuskih stajališta u Vojlovici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 10. 2013. | Komentara: 0

Ligaši predali inicijativu za uređenje autobuskih stajališta u Vojlovici

PANČEVO – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine  u Skupštini grada Pančeva predali su Inicijativu za uređivanje autobuskih stajališta u Vojlovici članu Gradskog veća zaduženom za saobraćaj Predragu Patiću, pošto na poslednjoj sednici gradske Skupštine nije prihvaćeno da ona bude uvrštena na dnevni red.

LSVPo rečima odbornika LSV-a u Skupštini grada Vladana Keljevića, ligaši očekuju da će njihova Inicijativa biti prihvaćena.

- Od resornog većnika Patića smo dobili usmeno obećanje da će ova Inicijativa imati pozitivan efekat. Međutim, ukoliko i bude drugačijeg ishoda, nastavićemo da apelujemo da gradska vlast reši ovaj problem i sve druge probleme koje nam prijavljuju građani u direktnoj komunikaciji ili putem Fejsbuk stranice i sajta – istakao je Keljević i pozvao građane da se i dalje obraćaju pančevačkim ligašima u mesnim odborima.

On je u izjavi za TV Pančevo podsetio da su se građani prvo požalili i pomoć potražili od članice Skupštine Mesne zajednice Vojlovica Marije Boršoš nakon čega je, početkom septembra, Liga socijademokrata Vojvodine pokrenula inicijativu za uređivanje autobuskih stajališta u ovom mestu.

- Nadamo se da će ova inicijativa imati pozitivnog efekta i da će građanima Vojlovice konačno ovaj, za neke tehnički problem, ali za njih vrlo važan, biti rešen - dodao je Keljević.

Peticiju sa potpisima podrške za uređivanje sedam autobuskih stajališta u ovom pančevačkom naselju za samo dva dana svojim potpisima podržalo je 300 Vojlovčana.

(BILSV, 24.10. 2013)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook