Ligaši predali inicijativu za uređenje autobuskih stajališta u Vojlovici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 10. 2013. | Komentara: 0

Ligaši predali inicijativu za uređenje autobuskih stajališta u Vojlovici

PANČEVO – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine  u Skupštini grada Pančeva predali su Inicijativu za uređivanje autobuskih stajališta u Vojlovici članu Gradskog veća zaduženom za saobraćaj Predragu Patiću, pošto na poslednjoj sednici gradske Skupštine nije prihvaćeno da ona bude uvrštena na dnevni red.

LSVPo rečima odbornika LSV-a u Skupštini grada Vladana Keljevića, ligaši očekuju da će njihova Inicijativa biti prihvaćena.

- Od resornog većnika Patića smo dobili usmeno obećanje da će ova Inicijativa imati pozitivan efekat. Međutim, ukoliko i bude drugačijeg ishoda, nastavićemo da apelujemo da gradska vlast reši ovaj problem i sve druge probleme koje nam prijavljuju građani u direktnoj komunikaciji ili putem Fejsbuk stranice i sajta – istakao je Keljević i pozvao građane da se i dalje obraćaju pančevačkim ligašima u mesnim odborima.

On je u izjavi za TV Pančevo podsetio da su se građani prvo požalili i pomoć potražili od članice Skupštine Mesne zajednice Vojlovica Marije Boršoš nakon čega je, početkom septembra, Liga socijademokrata Vojvodine pokrenula inicijativu za uređivanje autobuskih stajališta u ovom mestu.

- Nadamo se da će ova inicijativa imati pozitivnog efekta i da će građanima Vojlovice konačno ovaj, za neke tehnički problem, ali za njih vrlo važan, biti rešen - dodao je Keljević.

Peticiju sa potpisima podrške za uređivanje sedam autobuskih stajališta u ovom pančevačkom naselju za samo dva dana svojim potpisima podržalo je 300 Vojlovčana.

(BILSV, 24.10. 2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook