LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine proslavila je sinoć 29 godina postojanja. Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je tom prilikom da je Liga i posle 29 godina pokret otpora protiv onoga što se nudi iz Beograda.

LSV

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je još uvek ono što je bila i u početku - pokret otpora protiv svega što nam se nudi iz Beograda. A to što nam se nudi iz Beograda se u 29 godina ništa nije promenilo, tj. ne nude nam ništa – kazao je Čanak.

Istakao je i da je ovo poslednji put da se slavi godišnjica LSV u njenoj trećoj deceniji postojanja, jer će ligaši sledeći put slaviti godišnjicu Lige s početkom četvrte decenije postojanja.

- Što govori da smo stariji od mnogih istorijskih projekata, da smo stariji od mnogih država, o strankama neću da pričam – poručio je Čanak.

Proslavi su prisustvovali brojni članovi, funkcioneri i prijatelji LSV, među kojima su bili i predstavnici Vojvođanske partije, Crnogorske partije, Liberalno demokratske partije i Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine.

(SzILSV, 15.07.2019)



Odbori LSV | Petak, 09. 11. 2012. | Komentara: 0

Petrovački: Dan grada Pančeva treba da bude 28. februar

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo smatra da bi, umesto 8. novembra, koji se od 2001. godine slavi kao Dan grada Pančeva, za novi praznik bio mnogo prikladniji 28. februar, kada je 1794. godine, po ukazu austrijskog cara Franca Prvog, Pančevo dobilo status slobodnog carskog grada.
Odbori LSV | Petak, 09. 11. 2012. | Komentara: 0

Fašizma je u Srbiji sve više

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma i antisemitizma, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upozorava da je fašizam danas u Srbiji prisutan i da ga ima sve više, zahvaljujući pre svega nezainteresovanosti nadležnih državnih organa.  
Saopštenja | Petak, 09. 11. 2012. | Komentara: 0

Vratićemo zastavu AP Vojvodine

NOVI SAD, 9. novembar - Sa jarbola JKP “Tržnica” i JGSP “Novi Sad” danas je skinuta zastava AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook