LSV jedina stranka kojoj su važni Vojvodina i Vojvođani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV jedina stranka kojoj su važni Vojvodina i Vojvođani

ZRENJANIN – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i kandidatkinja za republičku poslanicu Jovanka Koprivica izjavila je danas da je od presudne važnosti da u Skupštini Srbije bude što više poslanika i poslanica LSV, jer je Liga jedina stranka kojoj su jedino važni Vojvodina i njeni građani.

LSV

Ona je na konferenciji za novinare istakla da Vojvođani i Vojvođanke najbolje znaju šta im je potrebno i njihov glas se mora čuti.

- Imali smo predugo priliku da gledamo šta se događa sa našom Vojvodinom kada drugi „brinu“ o njoj. Nekada razvijena, vredna i bogata Vojvodina postala je nerazvijeni region, region iz kog se samo uzima, a u koji se ne ulaže. Naš grad, nekad industrijski i poljoprivredni centar, postao je mrtav grad, učmala palanka iz koje mladi odlaze jer nemaju posla, nemaju budućnosti, a oni koji ostaju tavore sa mizernim platama i penzijama, životare od danas do sutra, bez nade da će ikad biti bolje – istakla je Koprivica.

Ona je naglasila da jedino u republičkom parlamentu LSV može da se bori za promenu, kako je rekla, nepravednog i centralističkog ustava nametnutog 2006. godine, rasprodaje vojvođanske zemlje i imovine, da traži da bude vraćeno i plaćeno ono što Vojvodini pripada i da se bori za očivanje specifične vojvođanske tradicije, multikulturalnosti i tolerancije.

- Ustanove koje su vodili ligaši i ligašice isticale su se dobrim i domaćinskim poslovanjem, što su nam morali priznati i članovi drugih stranaka. Ligaši i ligašice nisu imali afere, nisu krivično gonjeni zbog raznih malverzacija, pa hajde onda da povedemo našu Vojvodinu putem prosperiteta za dobro svih naših građanki i građana – istakla je Jovanka Koprivica i pozvala građane da glasaju za budućnost Vojvodine, za LSV.
 
(BILSV, 11.03.2014)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook