LSV jedina stranka kojoj su važni Vojvodina i Vojvođani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV jedina stranka kojoj su važni Vojvodina i Vojvođani

ZRENJANIN – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i kandidatkinja za republičku poslanicu Jovanka Koprivica izjavila je danas da je od presudne važnosti da u Skupštini Srbije bude što više poslanika i poslanica LSV, jer je Liga jedina stranka kojoj su jedino važni Vojvodina i njeni građani.

LSV

Ona je na konferenciji za novinare istakla da Vojvođani i Vojvođanke najbolje znaju šta im je potrebno i njihov glas se mora čuti.

- Imali smo predugo priliku da gledamo šta se događa sa našom Vojvodinom kada drugi „brinu“ o njoj. Nekada razvijena, vredna i bogata Vojvodina postala je nerazvijeni region, region iz kog se samo uzima, a u koji se ne ulaže. Naš grad, nekad industrijski i poljoprivredni centar, postao je mrtav grad, učmala palanka iz koje mladi odlaze jer nemaju posla, nemaju budućnosti, a oni koji ostaju tavore sa mizernim platama i penzijama, životare od danas do sutra, bez nade da će ikad biti bolje – istakla je Koprivica.

Ona je naglasila da jedino u republičkom parlamentu LSV može da se bori za promenu, kako je rekla, nepravednog i centralističkog ustava nametnutog 2006. godine, rasprodaje vojvođanske zemlje i imovine, da traži da bude vraćeno i plaćeno ono što Vojvodini pripada i da se bori za očivanje specifične vojvođanske tradicije, multikulturalnosti i tolerancije.

- Ustanove koje su vodili ligaši i ligašice isticale su se dobrim i domaćinskim poslovanjem, što su nam morali priznati i članovi drugih stranaka. Ligaši i ligašice nisu imali afere, nisu krivično gonjeni zbog raznih malverzacija, pa hajde onda da povedemo našu Vojvodinu putem prosperiteta za dobro svih naših građanki i građana – istakla je Jovanka Koprivica i pozvala građane da glasaju za budućnost Vojvodine, za LSV.
 
(BILSV, 11.03.2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook