LSV na godišnjoj skupštini EFA u Bavarskoj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 17. 04. 2018. | Komentara: 0

LSV na godišnjoj skupštini EFA u Bavarskoj

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš i potpredsednik stranke Đorđe Stojšić su prošlog vikenda boravili u Bavarskoj na godišnjoj skupštini European Free Alliancea, evropskoj organizaciji stranaka koje se zalažu za afirmaciju politike regionalizma i decentralizacije.   

LSV

Tema sastanka, koji je održan u mestu Landshut, bili su izbori za evropski parlament koji su na rasporedu iduće godine.

Predstavnici LSV tom prilikom razgovarali su o saradnji i sa predstavnicima sledećih stranaka: Bayernpartei, Lausatia Alliance  (LA), Omo Ilinden Pirin (OMO), Yorkshire Party (YP) i Liste za Rijeku.

Sa predsednikom Liste za Rijeku Dankom Švorinićem razgovarano je o situaciji u regiji i nastavku saradnje ove dve prijateljske stranke.

Generalna skupština EFA okupila je 43 političke partije širom Evrope, kojima je domaćin bila partija Baiernpartei.

(BILSV, 17.04.2018)




Saopštenja | Nedelja, 11. 08. 2013. | Komentara: 0

Građani Novog Sada zaslužuju bolju bezbednost

NOVI SAD, 11. avgust - Državni  sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Vanja Vukić koji je danas izjavio kako pretpostavlja da će Novi Sad za sedam dana dobiti načelnika policije, te da je ovaj grad jedan od najbezbednijih u Evropi i da će uskoro dobiti 80 policajaca, verovatno je jedini ili makar među retkim funkcionerima MUP koji sve to još nije obećavao.
Odbori LSV | Subota, 10. 08. 2013. | Komentara: 0

Liga u Pančevu uvek bila principijelna

PANČEVO - Vođa najveće opozicione stranke u pančevačkom parlamentu, iznenada i sticajem okolnosti, posle formiranja nove koalicije u Gradu, postao je Miloš Veselinov, predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, piše list „Pančevac“.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 08. 2013. | Komentara: 0

Počela serija predavanja u organizaciji FŽ LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Predsednica Foruma žena Gradskog odbora LSV Zrenjanin Ankica Dostanić i predsednik Omladine LSV i trener Centra za edukaciju LSV Nenad Mišković održali su predavanja na temu odnosa sa javnošću, analize konfliktnih odnosa i tranzicione pravde u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook