LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Izjave | Utorak, 28. 01. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Liga zainteresovana za Demokratski front

BEOGRAD - Glavni preduslov za formiranje "Demokratskog fronta", u kojem bi mogli da budu deo DS, LSV, LDP i "Zajedno za Srbiju", ali i druge grupacije, jeste odluka počasnog predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića i njegovih saradnika da krenu u tom pravcu, rekao je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, a prenosi novinska agencija Tanjug.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 01. 2014. | Komentara: 0

Nesposobni da podnesu ostavke

NOVI SAD - Pošto je danas ponedeljak i radni dan, direktor novosadskog Centra za socijalni rad Nenad Drašković i član Gradskog veća zadužen za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Bela Kurina, koji su vikend proveli na toplom a ostavili sedam žena danima na -10 stepeni na ulici, sada mogu lepo da podnesu ostavke, napomenuo je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.
Izjave | Ponedeljak, 27. 01. 2014. | Komentara: 0

LSV neće u koaliciju ni sa DS ni sa SNS

NOVI SAD -  Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Blic da je LSV imala nezvanične kontakte sa svim strankama koje bi mogle biti prirodni partneri ligašima na izborima, a među njima su LDP, Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića i neke regionalne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook