LSV osuđuje napad na Kseniju Radovanović

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje napad na Kseniju Radovanović

Novi Sad, 10. mart 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na aktivistkinju inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović, koji se dogodio na dodeli Befem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

LSV

U našem društvu se svi, deklarativno, zalažu za toleranciju i nenasilno društvo, ali nam svakodnevni incidenti ukazuju na veoma loše tendencije.

Napad na Kseniju Radovanović alarm je za državne organe da hitno reaguju i počinioca privedu licu pravde.

Osmog marta su svi govorili o pravima žena. Istog dana je napadnuta osoba koja se snažno zalaže za istinske vrednosti tolerantnog društva.

Tolerancija mora poraziti netoleranciju. To je veliki zadatak svih nas. 
                                   
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Odbori LSV | Sreda, 27. 03. 2013. | Komentara: 0

Liga pozdravlja odlazak gradonačelnika Pančeva

PANČEVO, 27. mart - Gradski  odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu pozdravlja ostavku gradonačelnika Pančeva dr Svetozara Gavrilovića (SPS) i činjenicu da gradska koalicija SNS-SPS-DSS-URS-SPO priznala da smo bili u pravu kada su odbornici LSV još pre dva meseca zatražili smenu gradonačelnika, zbog višemesečnog nedolaženja na posao.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2013. | Komentara: 0

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina da podnese ostavku

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je prošla sednica Skupštine pokazala da stranke koje su na vlasti nemaju politički kapacitet da odgovorno vode grad i brinu o interesima građana i građanki.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2013. | Komentara: 0

Posle inicijative LSV, nastavljeno renoviranje škole u Drljanu

BEČEJ –Četiri meseca nakon što je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej podneo inicijativu da se nastavi sa renoviranjem osnovne škole i vrtića u Drljanu, koje je prekinuto pre nekoliko godina, radovi su počeli.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook