LSV podržala koaliciju Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 17. 03. 2022. | Komentara: 0

LSV podržala koaliciju Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani

Novi Sad, 17. mart 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine donela je odluku da na parlamentarnim izborima podrži izbornu listu koalicije „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“.

LSV

Smatramo da je nedopustivo da u Narodnoj skupštini Republike Srbije nema autentičnih predstavnika Vojvodine.

O problemima građana Vojvodine se u skupštini ćuti. Niko ne govori o problemima paora, o neispravnoj pijaćoj vodi, o izjednačavanju položaja privrednika i poljoprivrednika sa stranim investitorima, uništavanju Fruške gore, o čupanju pruga u Vojvodini, da plodno zemljište mora da ide u ruke poljoprivrednicima a ne stranim investitorima, o pljački vojvođanskih bogatstava...

Sigurni smo da će ulazak u parlament  poslanika sa izborne liste „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ to promeniti.

Pozivamo sve naše članove i simpatizere, ali i sve građane Vojvodine, da podrže izbornu listu „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ pod brojem 12 i tako vrate Vojvodinu u parlament.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 1

Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

NOVI SAD, 26. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu.
Događaji | Sreda, 25. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Osuda napada na navijače

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović danas je najoštrije osudio napad na državljane Hrvatske, koji se desio na izlazu iz Novog Sada posle jučerašnjih utakmica Evropskog prvenstva u rukometu, odigranih u velikoj sali SPC "Vojvodina".
Događaji | Utorak, 24. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Grad je ponudio saradnju, Irinej Bulović je odbio

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović izjavio je danas da je grad vrlo jasno dao do znanja da ne želi dve komemoracije povodom obeležavanja 70 godina od Novosadske racije i da je jasno dao do znanja da želi da sarađuje oko organizacije jednog i zajedničkog obeležavanja tragičnog događaja iz 1942. godine, ali da je Eparhija bačka, odnosno vladika Irinej Bulović, to odbio.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook