LSV podržala koaliciju Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 17. 03. 2022. | Komentara: 0

LSV podržala koaliciju Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani

Novi Sad, 17. mart 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine donela je odluku da na parlamentarnim izborima podrži izbornu listu koalicije „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“.

LSV

Smatramo da je nedopustivo da u Narodnoj skupštini Republike Srbije nema autentičnih predstavnika Vojvodine.

O problemima građana Vojvodine se u skupštini ćuti. Niko ne govori o problemima paora, o neispravnoj pijaćoj vodi, o izjednačavanju položaja privrednika i poljoprivrednika sa stranim investitorima, uništavanju Fruške gore, o čupanju pruga u Vojvodini, da plodno zemljište mora da ide u ruke poljoprivrednicima a ne stranim investitorima, o pljački vojvođanskih bogatstava...

Sigurni smo da će ulazak u parlament  poslanika sa izborne liste „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ to promeniti.

Pozivamo sve naše članove i simpatizere, ali i sve građane Vojvodine, da podrže izbornu listu „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ pod brojem 12 i tako vrate Vojvodinu u parlament.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineIzjave | Subota, 02. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Došao đavo po svoje

Došao đavo po svoje. Ovako je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš prokomentarisao nalaz Demostata da u Srbiji Aleksandar Vučić uživa samo jedan odsto više poverenja od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.
Izjave | Subota, 02. 07. 2022. | Komentara: 0

Skupština Vojvodine treba da se izjasni o agresiji Rusije na Ukrajinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine bi mogla da pokrene pred vojvođanskim parlamentom zvaničnu osudu podrške agresije Rusije na Ukrajinu i time da Skupština APV podrži ukrajinsku zajednicu u Vojvodini, izjavio je pokrajinski poslanik LSV Saša Šućurović. 
Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook