LSV pozdravlja hapšenja u vezi fabrike vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 13. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV pozdravlja hapšenja u vezi fabrike vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku

Zrenjanin, 13. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja akciju nadležnih državnih organa u kojoj su uhapšeni osumnjičeni za malverzacije u vezi izgradnje Postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu.

LSV

Ova akcija je morala uslediti mnogo ranije, jer je jasno da je čitav postupak izgradnje ovog postrojenja prepun nezakonitih i kriminalnih radnji.

Građani Zrenjanina očekuju da se utvrdi krivična odgovornost svih koji su umešani u protivzakonite radnje.

Ništa manje bitno je i utvrđivanje političke odgovornosti svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka vezanih za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje vode.

LSV poziva lokalnu vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Čedomir Janjićem, da zakaže sednicu Skupštine grada i da na njoj, pred odbornicima, kolektivno podnesu ostavke.

Predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin 
Bojan Kostreš



Izjave | Četvrtak, 22. 11. 2012. | Komentara: 0

Sistem vodoprivrede u Vojvodini jedva održiv

NOVI SAD – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Daniel Petrović rekao je da će poslanička grupa LSV podržati usvajanje informacije o Predlogu reorganizovanja obavljanja vodoprivredne delatnosti na teritoriji AP Vojvodine.
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 11. 2012. | Komentara: 0

Kasica prasica za gradonačelnika Bošnjaka

ZRENJANIN – Predstavnici Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu simbolično su uručili danas Ivanu Bošnjaku, gradonačelniku Zrenjanina, kasicu prasicu i upozorili ga na bahato trošenje novca građana i građanki.
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

SOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook