LSV pozdravlja kontrolu svih institucija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 19. 08. 2014. | Komentara: 0

LSV pozdravlja kontrolu svih institucija

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja svaki oblik kontrole poslovanja svih institucija, pa i pokrajinskih, rekao je Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, komentarišući pokretanje istrage MUP-a o radu četiri pokrajinske institucije.

LSV

On je dodao da takva kontrola ne bi trebalo da se svede samo na te četiri pokrajinske institucije, jer od, kako je rekao, kontrole ne bi trebalo da brine niko ko nije zloupotrebio svoje nadležnosti.

- Ta kontrola ne sme da ima nikakve veze sa politikom, nego mora da bude obavljena stručno i nepristrasno - rekao je Kostreš.

(BILSV, 19.08.2014)




Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Svi traženi zločinci iz Srbije pronašli su sigurnu kuću u Rusiji

NOVI SAD - Niko ne pukušava da Srbiju uvede u NATO, pogotovo ne puzeći, a ni organizovanjem konferencija u kojima učestvuju i zemlje koje nisu u NATO-u, tako da za takvu vrstu bojazni mesta nema, istakla je sinoć portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Na socijaldemokratiji treba ozbiljno raditi

NOVI SAD - Zaista verujem da socijaldemokratija nudi dobro društvo kojem treba da stremimo, i mislim da je prostor za delovanje socijaldemokratske opcije kod nas ogroman a neiskorišćen i da na tome u budućnosti treba ozbiljno poraditi " izjavila je potpredsednica pokrajinskog parlamenta Maja Sedlarević.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Promena Ustava preduslov za pravu decentralizaciju

ZRENJANIN - Proces decentralizacije mora biti celokupan, pa stoga mora početi promenom Ustava Republike Srbije koji je najveći ograničavajući faktor za kvalitetan i celokupan proces decentralizacije, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook