Neformalni klub vojvođanskih poslanika?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 29. 06. 2011. | Komentara: 0

Neformalni klub vojvođanskih poslanika?

BEOGRAD - Večernje novosti danas pišu da su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara spremni da ponude ostalim poslanicima iz Vojvodine da oforme nezvanični klub, koji bi u Narodnoj skupštini štitio interese Pokrajine.

Bojan Kostreš

Navodno, ova ideja je progurana u ponedeljak, kada je veliki broj poslanika vladajuće koalicije bojkotovao Zakon o finansiranju opština. Novosti ističu da su pored dva uzdržana poslanika LSV, poslanici SVM glasali protiv zakona, dok preostali ligaši nisu ni glasali, kao ni poslanice DS Branka Ljiljak i Gordana Čomić, obe iz Vojvodine. Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš smatra da je moguće da se u budućnosti okupi neformalna vojvođanska poslanička grupa.

"Voleo bih kada bismo se pre glasanja dogovarali oko toga šta je interes Vojvodine i da se u skladu sa tim i izjašnjavamo" istakao je Kostreš za Novosti.

 (BILSV, 29. 06. 2011.)
Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".
Saopštenja | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Delegacija LSV - VOJVOĐANI na komemoraciji u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI boravila je danas u Bosni i Hercegovini na komemoraciji povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici.
Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook