LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Novi Sad, 5. januar 2024 - Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.Naprednjaci su izašli ispod šinjela Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, sam ministar odbrane Miloš Vučević je, kao i Aleksandar Vučić, bio istaknuti član te stranke, a nova ljubav prema Šešelju, krunisana je koalicijom dve stranke na nivou grada Beograda.

Uz sve to, medijima koji su pod punom kontrolom SNS paradiraju mnogi pravosnažno osuđeni ratni zločinci i drugi protagonisti šovinističkih ideja.

Kada sve to znamo, postavljamo pitanje kako onda građani da se ne plaše novih ratova i stradanja.

LSV Vojvođani podsećaju na brojne, mnogo veće probleme, od uvođenja služenja vojnog roka i poručuju naprednjacima da je mnogo bolje da reše pitanje neispravne pijaće vode ili da urede škole koje propadaju i sve su praznije.


Potpredsednica
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani
Aleksandra Marković Maleš
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook